Olet täällä

War Thunder

War Thunderissa on Marskilla tällä hetkellä tarjolla seuraa niin lentelyyn kuin tankkeiluunkin. Pilotteja on tällä hetkellä arcadesta simulaatiomatseihin asti. Suurin osa tankkimiehistöstämme on arcade/realistic-linjalla. Squadron vs. squadron matseja emme ole vielä pelanneet mutta niitä on tarkoitus kokeilla, kunhan saamme halukasta väkeä linjoille tarpeellisen määrän.

War Thunderin ns. loppupeliä odotellessa pidämme hauskaa lentokoneita/panssarivaunuja kehittäessä. Pelaamme pilke silmäkulmassa, toki voitosta, mutteivat satunnaiset tappiotkaan meitä masenna. Porukassa on mukavampi mennä, joten TS:n käyttäminen on suotavaa, joskaan ei pakollista.

Vaatimuksena on normi-Marskin periaatteet: http://www.marskinnyrkki.com/esittely. Mitään erillisiä kalusto-/kokemusvaatimuksia meillä ei ole. Osa pelaajista on pidempään pelanneita, osa vasta-aloittaneita. Kaikki ovat yhtä tervetulleita lisiä joukkoomme kummaan.

Jos haluat jäseneksi, niin tee tunnus: http://www.marskinnyrkki.com/user/register , jonka jälkeen tee hakemus War Thunderiin.