Olet täällä

Marskin Nyrkki -peliyhteisö

Marskin Nyrkki is a gaming community for Finnish speakers. Information in English can be found here.

Marskin Nyrkki on peliyhteisö, joka koostuu suomea taitavista, täysi-ikäisistä, huumorintajuisista ja terveellä asenteella varustetuista ihmisistä. Marskissa oleilee pelaajia laidasta laitaan, lähes kaikilta elämän eri osa-alueilta ja Suomen eri 

kolkista. Keski-ikämme on kolmenkymmenen vuoden tietämillä, mikä näkyy ja kuuluu juttujen tasossa. Yhteisömme koko jäsenmäärä on laskutavasta riippuen parinsadan kieppeillä. Tavoitteenamme on kerätä kokoon samanhenkisiä ihmisiä 

pelaamaan yhdessä erilaisia pelejä ja nauttimaan toistensa seurasta sekä virtuaalisesti että säännöllisesti myös kasvokkain.

Yhteisömme nimi juontuu alkuperästämme World of Tanks -klaanina vuodelta 2010 (Marskin Nyrkki oli suomen ainoan panssaridivisioonan lempinimi), ja kyseisessä pelissä olemmekin vuosien varrella niittäneet kohtalaisesti mainetta ja kunniaa. Sittemmin laajensimme toimintaamme myös muihin peleihin, kuten DayZ, War Thunder ja Star Citizen, joista jäljellä isona pelinä on Star Citizen. Jäsenemme pelaavat luonnollisesti muitakin pelejä, joihin Marskista saa lähes aina seuraa. 

Nimestämme huolimatta emme ole ns. kansallismielinen yhteisö - marskilaiset eivät syrji tai loukkaa ketään syntyperän, sukupuolen tai suuntautumisen perusteella.

Mitä Marskilaiset pelaavat?

Marskin Nyrkistä löytyy pelaajia vähän joka lähtöön, joten pelattavien pelien kirjokin on aika laaja. Pääpelin, Star Citizenin, lisäksi Marskista löytyy pienempiä porukoita vaihtelevasti ainakin seuraavien pelien ääreltä:  BUBG, 7 Days To Die, ArmA 2/3, Blood Bowl, DayZ, EVE Online, World of Warcraft, Life is Feudal, Elite: Dangerous, MineCraft sekä monissa muissa peleissä pienempiä ja isompia. Lisäksi monesti porukalla kokeilemme yhdessä uusia pelejä tai ainakin keskustelemme uusista tuttavuuksista kiivasti foorumillamme.

Marskin Nyrkki tarjoaa jäsenilleen seuraaviin peleihin oman serverin:

  • MineCraft

Muitakin peliservereitä pystytellään tarpeen mukaan ja kunhan serverikapasiteettia riittää.

Jäsenyys Marskin Nyrkissä

Tarjoamme kaikille jäsenillemme

  • aktiivisen keskustelufoorumin,
  • omat TeamSpeak- ,  Mumble- ja Discord-palvelimet.
  • paikan omien pelipalvelinten pystyttämiseen, ja
  • rennon yhteisön jossa pelata muitakin pelejä.

Tästä vastineeksi haluamme, että 

  • olet täysi-ikäinen (mieluiten yli 20-vuotias),
  • puhut suomea vähintään kohtalaisesti,
  • olet huumorintajuinen,
  • tiimityöskentelyyn kykenevä sekä
  • hyvällä asenteella varustettu.

Kiinnostaako?

Jos pelaat tai olet aikeissa pelata jotain ensisijaisista peleistämme, käy tutustumassa allaoleviin sivuihin ja täytä sitä kautta löytyvä jäsenhakemus.

Jos et pelaa mitään näistä, voit myös hakea jäsenyyttä täyttämällä yleisen jäsenhakemuksen

Muissa asioissa voit ottaa Marskin Nyrkin johtajistoon yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomakkeen.