Olet täällä

ArmA 3 - Exile

Pikkuhiljaa kestosuosikiksi muodustunut Arma 3 ja erityisesti sen Exile-modi on kourallisen marskilaisen ydinryhmän valinta ehtoolle - tai aamulle. Pelureita tapaa kentältä jo toisinaan varhain aamulla ja miltei poikkeuksetta joka ilta. Iltaisin peli kerääkin toistuvasti sopivan kokoisen ryhmän verran väkeä ja luo täten edellytykset järkveälle ryhmätoiminnalle ilman erillistä aikataulua.

Armaa(kaan) ei pelata camomaalaukset kasvoilla ja veri ikenistä valuen, vaan sangen rennosti. Pelaajat voivat toimia autonomisesti, mutta yhteenpelaaminen tulee kuitenkin pian selkärangasta ja onkin pelisisällöllisesti varsin oleellista. Enimmäkseen pelissä toimitaankin ryhmässä, milloin tehtäviä suorittaen, milloin toisten pelaajien tukikohtia etsien ja niihin iskien.

Kodiksi marskilaisilla on vakiintunut CCG:n palvelin ja Chernarus-kartta. Marski nauttii palvelimella vankasta, kontaktinhaluisesta maineesta, ja kerääkin usein toimintaa puoleensa.

Marskin vahvuus on palvelimen mittakaavassa suurehko joukko ja porukasta löytyykin niin pätevää ampujaa kuin tuulen lailla lentävää pilottiakin. Tukikohta kaikessa mahtipontisuudessaan on arkkitehtuurin... Äpärälapsi.

Käytämme vain Exilen vaatimia modeja. Oikeat modit saa helpoiten asennettua käyttämällä CCG:n omaa launcheria, joka on saatavilla CCG:n sivuilta. CCG ylläpitää ja päivittää palvelintaan ja modia tyydyttävästi. Palvelin onkin ilta-aikaan täynnä. Palvelimelle on kuitenkin tilattu subscribe-paketteja, jolloin peliin pääsee jonon ohi. Kommunikointi normaalisti tessussa.

Toinen suosikiksi noussut modi on King of the Hill, jota pystyy pelaamaan heti vanilija-Arma 3:lla. KOTH sopii nopeampaan rymistelyyn ja lyhyempiin pelihetkiin.

Tervetuloa tiimiin!